Lunch Norrköping

Din lunch i Norrköping ska vara en upplevelse och på Event Center i Mirum Galleria är vi stolta över att presentera härlig husmanslunch i trivsam miljö.

Lunch Norrkoping

Mat & dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor och är därför några av de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept.

På lunchen i Norrköping serverar vi klassisk husmanskost omsorgsfullt tillrett av begåvade kockar. Vi erbjuder även lunch för avhämtning och dessutom utkörning vid större beställningar till företag och andra sällskap.

 

Kvällsmenyn hittar du här

Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Oavsett om du besöker vår restaurang vid konferens eller äter lunch i Norrköping med familjen kan vi erbjuda något som faller alla i smaken och som passar ditt tillfälle.

Restaurang Norrköping

Event Center Knock ’em Down – Restaurang & lunch i Norrköping. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller företaget har vi upplevelserna för dig. Utöver vår restaurang i Norrköping rekommenderar vi dig att testa den unika bowlingarenan, VREX och inte minst The Challenge, det digitala fångarna på fortet. Hjärtligt välkommen att uppleva stämningen hos Norrköpings event- & nöjescenter!

Boka Bord Online

Kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se