Julbord Kalmar

Nedan ser du exempel på julbordspaket som erbjuds 2024. Paketlösningarna tillsammans med priser uppdateras inom kort och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss vid frågor och för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2024

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår på 55 minuters bowling för ditt sällskap. Liknande upplägg finns även med shuffleboard, interaktiv dart och biljard.

Mån 

Tis-Tors 

Fre-Lör

Priser per veckodag presenteras inom kort

 

Julbordutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet för större grupper! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en riktigt härlig upplevelse tillsammans.

Mån

Tis-Tors

Fre-Lör

Priser per veckodag presenteras inom kort

 

Stora Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och bjuder på en spännande kamp med bowling och shuffleboard i fokus. Upplägget passar utmärkt för både företag och privata sällskap från 8 personer och uppåt.

Mån

Tis-Tors

Fre-Lör

Priser per veckodag presenteras inom kort

Event Center Knock ’em Down – Julbord Kalmar. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 0480-444230 eller kalmar@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Julbord Vaxjo