Bowling Växjö

Hos Event Center Knock ’em Down i Växjö är bowling inte bara ett spel. Atmosfären, designen och den interaktiva känslan är skapad för att ge dig unika upplevelser att återkomma till gång på gång!

När Knock ’em Down år 2016 första gången slog upp sina dörrar var bowling i fokus. Även att verksamheten har breddats och utvecklats i snabb takt är bowling fortfarande en av de viktigaste pusselbitarna i konceptet och vi är stolta över att presentera Sveriges kanske häftigaste och mest välutvecklade bowlingarena.

279 kr bana/h
399 kr bana/h, fre-lör kl.17-01 (även storhelger) Rek. ålder 23 år från kl.21. Är några i sällskapet yngre – kontakta oss för gästlista.

På fredag och lördagskvällar sprakar hela stället loss med levande bowlingbanor, rörliga väggar, dj-musik som pumpar och fantastisk stämning!

Event Center Knock ’em Down är Växjös Event- & Nöjescenter som med en härlig mix av mat, dryck och aktiviteter serverar upplevelser för både företag, vänner och familjer. Kombinera gärna din tid hos oss med mat, fler aktiviteter och våra uppskattade kamper & paket som är specialdesignade för att ge dig och ditt sällskap en ännu härligare upplevelse. Du är alltid hjärtligt välkommen att uppleva Växjös bästa stämning!

Boka online

Eller kontakta oss via 0470-122 22 vaxjo@eventcenter.se

Bowling Växjö Event Center Knock em Down