Konferens Växjö

En trevligare konferens i Växjö från 375 kr/pp (exkl. moms)

Förvandla konferensen till något utöver det vanliga och kombinera upplevelsen med teamstärkande aktiviteter, mat & dryck. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål! Det finns tre olika konferensrum att välja mellan:

Eventkonferensen

Konferens Vaxjo350 m2 som passar för sällskap på upp till 250 personer. Med scen, egen bar och stora ytor mitt i stadskärnan är detta den perfekta platsen för både föreläsningar, shower och privata företagsfester.

 

Klassiska konferensen

Klassisk konferens150 m2 som passar för sällskap på upp till 60 personer. Rummet har en extra stor projektorduk och allt som behövs för en lyckad konferensupplevelse.

 

Lilla konferensen

Konferensen 16 m2 som passar för sällskap på upp till 8 personer. Rummet har en 65 tum konferensskärm och är en intim och trevlig samlingsplats för både grupparbeten och mindre konferenssällskap.

 

Förena nytta med nöje och låt oss skräddarsy er nästa konferens och företagsevent. Centrala lokaler i Växjö på 3000 m2 ger oändliga möjligheter för en lyckad tillställning. Hör av dig och låt oss berätta mer om alla möjligheter för att ge er en riktigt trevlig upplevelse tillsammans. Oavsett storlek på sällskapet!

Boka via 0470-122 22 eller vaxjo@eventcenter.se

Offertförfrågan
Konferenslokal