RESTAURANG VÄXJÖ

Mat & Dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor därför är det några av de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept. På vår restaurang i Växjö brinner vi för mat och serverar alltid högklassiga råvaror, omsorgsfullt tillredda av begåvade kockar.

KNOCK BUFFÉ 239 kr – nu även härlig dessertavdelning

Knock buffén är vårt flaggskepp som med noggrant utvalda ingredienser följer säsongens variationer i form av härliga plock- och grillrätter. Buffén innehåller ”carving stations” som ger närhet till köket och höjer både upplevelsen och kvalitén för våra gäster. I buffén finns även vegetariska alternativ, stor härlig salladsdel och mängder av tillbehör. Eftersom mat en av de viktigaste bitarna av vår verksamhet är vi stolta och glada över att presentera en buffé av högsta klass. Det ingår även dessertavdelning och kaffe. Knock-Buffén serveras vanligtvis måndag-lördag från kl.17.

A la Carte

Självklart erbjuder vi även andra smakfullt tillagade rätter. Missa inte vår populära Knock-burgare, fräscha halloumisallad och uppskattade Knock-ribs. Vi har också tre välfyllda barer i varierande och spännande miljöer. Barnmeny hittar du här

Restaurang Växjö Event Center Knock em Down

Event Center Knock ’em Down – Restaurang i Växjö. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Vi älskar att servera njutbara helhetsupplevelser till alla våra gäster.

Boka online

Eller kontakta oss via 0470-122 22 vaxjo@eventcenter.se

Knock Buffé