RESTAURANG VÄXJÖ

Mat & Dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor därför är det några av de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept. På vår restaurang i Växjö brinner vi för mat och serverar alltid högklassiga råvaror, omsorgsfullt tillredda av begåvade kockar.

KNOCK BUFFÉ

Knock buffén är vårt flaggskepp som med noggrant utvalda ingredienser följer säsongens variationer i form av härliga plock- och grillrätter. Buffén innehåller ”carving stations” som ger närhet till köket och höjer både upplevelsen och kvalitén för våra gäster. I buffén finns även vegetariska alternativ, smakfullt tillagad fisk, stor härlig salladsdel och mängder av tillbehör. Eftersom mat en av de viktigaste bitarna av vår verksamhet är vi stolta och glada över att presentera en buffé av högsta klass. Knock-Buffén serveras vanligtvis måndag-lördag från kl.17. Vid större bokningar även andra tider. *Under juli och första halvan av augusti tar Knock Buffén en paus och vi serverar istället vår trevliga sommarmeny.

SOMMAR 2019

Hållbarhets-märkta tigerräkor på spett, Knock-burgare, Somrig halloumisallad, Club sandwich och flera andra smakfullt tillagade sommarrätter. Missa inte heller att vi hela sommaren serverar svalkande Knock-Shakes på uteserveringen.

Sommarmeny Växjö

Event Center Knock ’em Down – Restaurang i Växjö. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Vi älskar att servera njutbara helhetsupplevelser till alla våra gäster.

Boka direkt

Eller kontakta oss via 0470-122 22 vaxjo@eventcenter.se