RESTAURANG VÄXJÖ

Mat & dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor, därför är det de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept.

Mellan 22/11-25/12 pausas Knock Buffén till förmån för årets roligaste julbord!

Restaurang Vaxjo

Som gäst är du alltid i fokus och på vår restaurang i Växjö serveras högklassiga råvaror omsorgsfullt tillredda av begåvade kockar.

Flaggskeppet, Knock Buffén, har under de senaste åren varit ett uppskattat tillskott i Växjös restaurangliv. Här finner du både kött, fisk och vegetariska alternativ tillsammans med en stor och härlig salladsdel. En unik del av buffén är våra ”carving stations” där kockarna står redo att servera härliga rätter till dig.

Lugnare dagar kan buffén serveras direkt till ert bord med ett urval av de mest uppskattade rätterna såsom hängmörad entrecote, baby back ribs, friterad halloumi, grillade grönsaker, rostad potatis, såser och tillbehör.

Avhämtning kan beställas direkt via Event Center Appen

Restaurang

Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Oavsett om du besöker vår restaurang i Växjö vid konferens eller äter middag med familjen här kan vi erbjuda något som faller alla i smaken och som passar din tillställning.

Event Center Knock ’em Down – Restaurang Växjö. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller företaget har vi upplevelserna för dig. Utöver vår restaurang i Växjö rekommenderar vi dig att testa den unika bowlingarenan, marknadens bästa shuffleboard och inte minst The Challenge, det digitala fångarna på fortet. Hjärtligt välkommen att uppleva stämningen hos Växjös event- & nöjescenter!

Boka Bord Online

Eller kontakta oss via 0470-122 22 vaxjo@eventcenter.se

Restaurang Växjö