Julbord Växjö

Säkra din plats till årets roligaste julbord! Nedan ser du upplägg och priser och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2022

Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och vi bjuder på en spännande 3-kamp med bowling i fokus. Upplägget passar utmärkt för företaget.

Mån 621 kr

Tis-Tors 710 kr

Fre-Lör 888 kr

Per person ex. moms

 

Julbordutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa teambuilding-aktivitet! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en riktigt härlig upplevelse tillsammans.

Mån 531 kr

Tis-Tors 621 kr

Fre-Lör 754 kr

Per person ex. moms

 

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår på 55 minuters bowling för ditt sällskap.

Mån 442 kr

Tis-Tors 531 kr

Fre-Lör 665 kr

Per person ex. moms

 

*Under julbordstider kan du ej boka aktiviteter individuellt

Event Center Knock ’em Down – Julbord Växjö. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 0470-122 22 eller vaxjo@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Julbord Vaxjo