Julbord Växjö

Årets roligaste julbord serveras mellan 23 november och 22 december! Nedan ser du upplägg och priser och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2023

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår på 55 minuters bowling för ditt sällskap. Liknande upplägg finns även med shuffleboard, interaktiv dart och biljard.

Mån 445 kr (495 kr)

Tis-Tors 565 kr (628 kr)

Fre-Lör 765 kr (852 kr)

Per person ex. moms (ink. moms)

 

Julbordutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet för större grupper! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en riktigt härlig upplevelse tillsammans.

Mån 545 kr (630 kr)

Tis-Tors 665 kr (767 kr)

Fre-Lör 865 kr (991 kr)

Per person ex. moms (ink. moms)

 

Stora Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och bjuder på en spännande kamp med bowling och shuffleboard i fokus. Upplägget passar utmärkt för både företag och privata sällskap från 8 personer och uppåt.

Mån 645 kr (729 kr)

Tis-Tors 765 kr (864 kr)

Fre-Lör 965 kr (1088 kr)

Per person ex. moms (ink. moms)

 

*Under julbordstider kan du ej förboka aktiviteter individuellt

Event Center Knock ’em Down – Julbord Växjö. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 0470-122 22 eller vaxjo@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Julbord Vaxjo