Julbord Växjö

Välkommen till julbord i Växjö. Paketen för 2021 kommer inom kort! Föregående års lösningar ser du nedan.

Personligt julbord på Knock ’em Down i Växjö

Våra 3000 m2 ger oändliga möjligheter för en trygg och säkert stund tillsammans. I år serverar vi ett personligt julbord direkt till ert bord.

Stora Julkampen

Utöver det personliga julbordet inkluderar paketet en spännande 3-kamp i bowling, shuffleboard och VR, tillsammans med egen aktivitetsvärd.

Mån 645 kr

Tis-Tors 745 kr

Fre-Lör 895 kr

 

Julutmaningen

Utöver det personliga julbordet ingår The Challenge som är årets stora spelutmaning! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de nio olika actionrummen där ni som lag genomför utmaningar, som dessutom tränar både kommunikation och teambuilding, och samtidigt ger er en spännande upplevelse tillsammans.

Mån 545 kr

Tis-Tors 645 kr

Fre-Lör 745 kr

 

Julaktiviteten

Utöver det personliga julbordet inkluderar paketet 55 minuters valfri aktivitet där ni har möjlighet att välja mellan bowling, shuffleboard, VR eller jakt/skyttesimulator.

Mån 445 kr 

Tis-Tors 545 kr

Fre-Lör 645 kr

 

Personligt julbord i Växjö utan aktivitet

Mån 395 kr

Tis-Tors 475 kr

Fre-Lör 545 kr

 

ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE 12% MOMS!

 

Event Center Knock ’em Down – Julbord Växjö. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Boka via 0470-122 22 eller vaxjo@eventcenter.se

Ring upp mig
Julbord Växjö