Julbord Växjö

Nedan ser du upplägg och priser från 2023. Kommande paketlösningar uppdateras inom kort och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss vid frågor och för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2023

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår på 55 minuters bowling för ditt sällskap. Liknande upplägg finns även med shuffleboard, interaktiv dart och biljard.

Mån 495 kr (445 kr)

Tis-Tors 628 kr (565 kr)

Fre-Lör 852 kr (765 kr)

Per person inkl. moms (ex. moms)

 

Julbordutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet för större grupper! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en riktigt härlig upplevelse tillsammans.

Mån 630 kr (545 kr)

Tis-Tors 767 kr (665 kr)

Fre-Lör 991 kr (865 kr)

Per person inkl. moms (ex. moms)

 

Stora Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och bjuder på en spännande kamp med bowling och shuffleboard i fokus. Upplägget passar utmärkt för både företag och privata sällskap från 8 personer och uppåt.

Mån 729 kr (645 kr)

Tis-Tors 864 kr (765 kr)

Fre-Lör 1088 kr (965 kr)

Per person inkl. moms (ex. moms)

 

*Under julbordstider kan du ej förboka aktiviteter individuellt

Event Center Knock ’em Down – Julbord Växjö. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 0470-122 22 eller vaxjo@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Julbord Vaxjo