Bowling Norrköping

Efter ett besök hos Event Center Knock ’em Down märker du att bowling i Norrköping kan vara mer än bara ett spel.

Atmosfären, designen och den interaktiva känslan är skapad för att ge dig unika upplevelser att återkomma till gång på gång. Hjärtligt välkommen att uppleva Norrköpings bästa stämning!

De interaktiva bowlingbanorna kommer till liv och skapar olika motiv varje gång som klot kastas. Väggarna är rörliga och härlig musik pumpar ut genom högtalarna för att ge dig fantastisk stämning som du sent glömmer.

249 kr bana/h
349 kr bana/h, fre-sön (även storhelger)

Bowling Norrkoping

Kom och spela bowling i Norrköping på våra 10 toppmoderna bowlingbanor med restaurang och välsorterad bar. Oavsett om du aldrig spelat tidigare, eller är en riktig bowlingstjärna, kan vi garantera att du kommer ha en härlig upplevelse! Givetvis serverar vi tilltugg, mat, drinkar och alkoholfria alternativ direkt till banorna enkelt och smidigt via Event Center Appen.

Bowling Norrkoping

Event Center Knock ’em Down är Norrköpings Event- & Nöjescenter. Kombinera gärna din tid hos oss med matfler aktiviteter och våra uppskattade kamper & paket som är specialdesignade för att ge dig och ditt sällskap de bästa upplevelserna.

Boka online

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Bowling Norrköping