Bowling Norrköping

Hos Event Center Knock ’em Down i Norrköping är bowling inte bara ett spel. Atmosfären, designen och den interaktiva känslan är skapad för att ge dig unika upplevelser att återkomma till gång på gång!

När den första Knock ’em Down år 2016 slog upp sina dörrar var bowling i fokus. Även att verksamheten nu finns i flera städer och har utvecklats i snabb takt är bowling fortfarande en av de viktigaste pusselbitarna i konceptet och vi är stolta över att presentera Sveriges kanske häftigaste och mest välutvecklade bowlingarenor.

249 kr bana/h
349 kr bana/h, fre-sön (även storhelger)

På fredag och lördagskvällar sprakar hela stället loss med levande bowlingbanor, rörliga väggar, dj-musik som pumpar och fantastisk stämning!

Event Center Knock ’em Down är Norrköpings Event- & Nöjescenter som med en härlig mix av mat, dryck och aktiviteter serverar upplevelser för både företag, vänner och familjer. Kombinera gärna din tid hos oss med mat, fler aktiviteter och våra uppskattade kamper & paket som är specialdesignade för att ge dig och ditt sällskap en ännu härligare upplevelse.

Boka online

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Bowling Norrköping