Julbord Norrköping

Välkommen till årets roligaste julbord. Nedan ser du paket och priser och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss vid frågor och för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2024

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår på 55 minuters bowling för ditt sällskap. Liknande upplägg finns även med shuffleboard, VR och biljard.

Söndag 439 kr (395 kr)

Ons-Tors 551 kr (495 kr)

Fre-Lör 740 kr (665 kr)

Pris per person inkl. moms (ex. moms)

 

Julbordsutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa aktivitet för större sällskap! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en härlig upplevelse tillsammans.

Söndag 573 kr (495 kr)

Ons-Tors 748 kr (645 kr)

Fre-Lör 879 kr (765 kr)

Pris per person inkl. moms (ex. moms)

 

Stora Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och vi bjuder på en spännande 3-kamp med The Challenge och bowling i fokus. Upplägget passar utmärkt för både företaget och privata sällskap från 8 personer och uppåt.

Söndag 675 kr (595 kr)

Ons-Tors 845 kr (745 kr)

Fre-Lör 1013 kr (895 kr)

Pris per person inkl. moms (ex. moms)

 

Event Center i Mirum Galleria – Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar vi hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Julbord