Julbord Norrköping

Välkommen till julbord i Norrköping. Julbordspaketen för 2021 kommer inom kort! Nedan finns föregående års paket.

 

Personligt julbord på Event Center i Norrköping

Våra 4000 m2 ger oändliga möjligheter för en trygg och säker stund tillsammans. I år serverar vi ett persoligt julbord direkt till ert bord.

Stora Julkampen

Utöver det personliga julbordet inkluderar paketet en spännande 3-kamp i bowling, shuffleboard och dart, tillsammans med egen aktivitetsvärd.

Mån-Ons 595 kr

Tors-Lör 845 kr

 

Julutmaningen

Utöver det personliga julbordet ingår The Challenge som är årets stora spelutmaning! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de nio olika actionrummen där ni som lag genomför utmaningar, som dessutom tränar både kommunikation och teambuilding, och samtidigt ger er en spännande upplevelse tillsammans.

Mån-Ons 495 kr

Tors-Lör 695 kr

Familjesöndag 445 kr

 

Julaktiviteten

Utöver det personliga julbordet inkluderar paketet 55 minuters valfri aktivitet där ditt sällskap väljer mellan bowling, shuffleboard och biljard.

Mån-Ons 395 kr

Tors-Lör 595 kr

Familjesöndag 345 kr

 

Personligt julbord i Norrköping utan aktivitet

Mån-Ons 345 kr

Tors-Lör 495 kr

Familjesöndag 295 kr

 

ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE 12% MOMS!

Event Center i Mirum Galleria – Julbord Norrköping. Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Boka via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Ring upp mig
Julbord Norrköping