Julbord Norrköping

Säkra din plats till årets roligaste julbord! Nedan hittar du upplägg och priser och du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss för bokning.

Boka Julbord

Julbord 2022

Julbordskampen

I det stora klassiska julbordet inkluderas en egen värd som serverar er under kvällen och vi bjuder på en spännande 3-kamp med bowling i fokus. Upplägget passar utmärkt för företaget.

Ons-Tors 665 kr

Fre-Lör 844 kr

Per person ex. moms

 

Julbordsutmaningen

I det stora klassiska julbordet ingår The Challenge som vi anser är marknadens bästa teambuilding-aktivitet! Målet är att samla så mycket poäng som möjligt i de tio olika actionrummen. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en härlig upplevelse tillsammans.

Ons-Tors 576 kr

Fre-Lör 710 kr

Per person ex. moms

 

Julbordsaktiviteten

I det stora klassiska julbordet ingår 55 minuters bowling för ditt sällskap.

Ons-Tors 487 kr

Fre-Lör 621 kr

Per person ex. moms

 

*Under julbordstider kan du ej boka aktiviteter individuellt

Event Center i Mirum Galleria – Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligtDärför arbetar vi hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller gemensamt med företaget har vi de bästa upplevelserna för ert unika tillfälle.

Kontakta oss via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Dryck Julbord