Brunch Norrköping

Upplev Norrköpings magnifika brunch som du kombinerar med roliga aktiviteter!

Kommande tillfällen: Söndag 1/10, Lördag 28/10, Söndag 29/10

Boka brunch

Varma och kalla rätter

Här hittar du alla underbara brunchklassiker såsom äggröra, amerikanska våfflor, knaprig bacon, toast skagen, mini burgare, smoothies, frukter och mycket mer.

 

Härliga drycker

Förgyll brunchen med ett glas iskall bubbel eller varför inte testa någon av våra egenkomponerade drinkar skapade för att förhöja matupplevelsen.

 

Desserter

Ät hur mycket du vill och glöm inte att lämna plats för desserterna. Det gedigna dessertbordet innehåller både chokladfontän och en mängd läckra bakverk.

Champangebrunch

Priser

Brunch med aktivitet: 269 kr

Brunch med bubbel & aktivitet: 319 kr

*För barn upp till 12 år gäller halva priset

 

Aktiviteter

I mån av plats ingår 1h bowling, shuffleboard eller biljard i priset. Förbokning rekommenderas. Du kan även utöka paketet och lägga till The Challenge för endast 130 kr/pp.

Bowling Norrkoping

Event Center i Mirum Galleria – Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar vi hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck tillsammans med spännande aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller i sällskap med företaget har vi de bästa upplevelserna för ditt unika tillfälle.

Boka nu

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Sondagsbrunch