RESTAURANG NORRKÖPING

Mat & dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor, därför är det de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept.

Restaurang Norrkoping

Som gäst är du alltid i fokus och på vår restaurang i Norrköping serveras högklassiga råvaror omsorgsfullt tillredda av begåvade kockar.

Flaggskeppet, Knock Buffén, är ett uppskattat tillskott i Norrköpings restaurangliv. Här finner du både kött, fisk och vegetariska alternativ tillsammans med en stor och härligsalladsdel. En unik del av buffén är våra ”carving stations” där kockarna står redo att servera härliga rätter till dig.

Lugnare dagar kan buffén serveras direkt till ert bord med ett urval av de mest uppskattade rätterna såsom såsom flankstek, baby back ribs, kycklingvingar, grillade grönsaker, rostad potatis, såser och tillbehör.

Restaurang Norrkoping

Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Oavsett om du besöker vår restaurang vid konferens eller äter middag med familjen här kan vi erbjuda något som faller alla i smaken och som passar din tillställning.

Event Center Knock ’em Down – Restaurang Norrköping. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller företaget har vi upplevelserna för dig!

Boka Bord Online

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Restaurang Norrköping