RESTAURANG NORRKÖPING

På vår restaurang i Norrköping brinner vi för mat och serverar alltid högklassiga råvaror omsorgsfullt tillredda av begåvade kockar.

Mat & dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor därför är det de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept.

I vårt populära flaggskepp, Knock Buffén, finner du både kött, fisk och vegetariska alternativ tillsammans med en stor och härligsalladsdel. En unik del av buffén är våra ”Carvinstations” där kockarna står redo att servera härliga rätter till dig.

Under en period serveras Knock Buffén direkt till ert bord med ett urval av de mest uppskattade rätterna såsom hängmörad entrecote, baby back ribs, friterad halloumi, grillade grönsaker och mycket mer. Se hela menyn nedan

Utkörning och avhämtning kan beställas direkt via Event Center Appen

Veckans lunchmeny hittar du här

Restaurang Norrköping

Vi vill att din matupplevelse ska vara så bra som möjligt. Därför arbetar hårt för att servera mat av högsta kvalitet. Oavsett om du besöker vår restaurang vid konferens eller äter middag med familjen här kan vi erbjuda något som faller alla i smaken och som passar din tillställning.

Event Center Knock ’em Down – Restaurang Norrköping. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller företaget har vi upplevelserna för dig. Utöver vår restaurang i Norrköping rekommenderar vi dig att testa den unika bowlingarenan, VREX och inte minst The Challenge, det digitala fångarna på fortet. Hjärtligt välkommen att uppleva stämningen hos Norrköpings event- & nöjescenter!

Boka Bord Online

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Restaurang Norrköping