RESTAURANG NORRKÖPING

Mat & dryck förhöjer upplevelsen av aktiviteter och mötet mellan människor, därför är det några av de viktigaste pusselbitarna i vårt koncept.

Boka restaurang

Flaggskeppet

På Knock Buffén finner du både kött, fisk och vegetariska alternativ tillsammans med en stor och härlig salladsdel. En unik del av buffén är våra ”carving stations” där kockarna står redo att servera härliga rätter till dig.

 

Till ert bord

Knock buffén serveras vanligtvis fredag och lördag från kl.17. Övriga tider och lugnare dagar kan buffén serveras direkt till ert bord, som ”Best av Knock” med köksmästarens urval av de mest uppskattade rätterna, inklusive dessert.

Restaurang Norrkoping

Brunch

På söndagar kan du njuta av en magisk brunch och dessutom kombinera med roliga aktiviteter. Underbara brunchklassiker såsom amerikanska våfflor, knaprig bacon, äggröra, toast skagen, bruschetta, smoothies, frukter och ett gediget dessertbord. Läs mer om Brunch hos Event Center

Brunch

Event Center Knock ’em Down – Restaurang Norrköping. Passa på att kombinera upplevelsen av härlig mat och dryck med spännande kamper och aktiviteter. Oavsett om du kommer till oss med familjen eller i sällskap med företaget har vi de bästa upplevelserna för ditt unika tillfälle.

Boka nu

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

Restaurang Norrköping