Konferens Norrköping

En trevligare konferens i Norrköping från 275 kr/pp.

Boka konferens

Förvandla konferensen till något utöver det vanliga och kombinera upplevelsen med teamstärkande aktiviteter, mat & dryck. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål! Det finns olika konferenslösningar att välja mellan:

Konferens Norrkoping

Eventkonferensen

Vårt stora rum passar för sällskap upp till 200 personer. Med restaurang, bar och tilltalande ytor är detta den perfekta platsen för både konferenser, föreläsningar, shower och privata företagsfester.

 

Konferensrum

Klassiska konferensen

150 m2 som passar för sällskap upp till 60 personer. Rummet har ljusstark projektorlösning och allt som behövs för en lyckad konferensupplevelse.

 

Konferensrum

Klassiska konferensen nr.2

Tvillingrum till klassiska konferensen som även går att använda för grupparbeten och tillfällen då man vill dela upp sällskapet.

 

Våra frukostalternativ hittar du här

Förena nytta med nöje och låt oss skräddarsy er nästa konferens och företagsevent. Lättillgängliga lokaler i Norrköping på 4000 m2 ger oändliga möjligheter för en lyckad tillställning. Hör av dig och låt oss berätta mer om alla möjligheter för att ge er en riktigt trevlig upplevelse tillsammans. Oavsett storlek på sällskapet!

Kontakta oss via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Konferens