Konferens Norrköping

En trygg och säker konferens från 275 kr/pp (ex moms)

Varför ska man nöja sig med en vanlig konferens? Låt oss istället ge er något utöver det vanliga och förvandla er konferens till en upplevelse!

I våra konferenspaket erbjuder vi allt ifrån halvdag, heldag god mat och dryck till kombinationer med spännande aktiviteter – Vi älskar event och ordnar upplägget efter era önskemål. Kontakta oss och boka in er helhetsupplevelse med härlig teamkänsla och glädje redan idag.

Förena nytta med nöje och låt oss samtidigt skräddarsy ert nästa företagsevent – våra 4000 m2 ger oändliga möjligheter att separera sällskap och grupper till privata sittningar. Hör av dig och låt oss berätta mer om alla möjligheter för att ge er en riktigt lyckad och trevlig tillställning tillsammans!

Konferens Växjö Event Center Knock em Down

I vår konferensanläggning med hänförlig utsikt kan vi ta emot alltifrån små sällskap upp till 300 personer. Att kombinera konferens med kamper, mat och aktiviteter blir alltmer attraktivt och stärker sammanhållningen inom grupper. Vi skräddarsyr helhetsupplevelser för allt inom företagsevent och anordnar paketlösningar för bland annat konferens, julbord, teambuilding, kickoff, afterwork och kundträffar. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter.

Boka via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Ring upp mig
Konferens Växjö Event Center Knock em Down