VREX PAKET

Stig in i en ny värld och upplev VR på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt! I denna paketlösning kombinerar du upplevelsen med vår härliga Knock Buffé.

VREX i är världsledande inom VR-teknik med komplett full body tracking och möjligheten att dela upplevelsen tillsammans med dina vänner. Upp till 4 personer går in samtidigt och ni rör er fritt på en yta över 100 m2. Arenan hos Event Center Knock ’em Down är den näst första i Sverige. Varje spel tar 20 minuter att genomföra och upplevelsen börjar redan när ni stiger in i introduktionsrummet vilket gör att totala tiden är 30 minuter.

Välj er upplevelse:

Skull Adventure – detta spel beskrivs bäst som en futuristisk version av Indiana Jones. I den mörka fästningen tar ni tillsammans er an gåtor och oväntade upplevelser för att finna den försvunna dödsskallen. 2-4 spelare per omgång.

Zombie Apocalypse – Året är 2920, ni är utrustade med plasmavapen och ert uppdrag är att utrota alla Zombies och samtidigt hämta tillbaka forskningscentralens hårdvara. 2-4 spelare per omgång.

Knock Buffén tillsammans ett spel 499 kr per person inkl. moms

VREX är rekommenderat från 16 år

Event Center Knock ’em Down är Norrköpings Event- & Nöjescenter som med en härlig mix av mat, dryck och aktiviteter serverar upplevelser för både företag, vänner och familjer.

Boka via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Kontakta mig
Restaurang Norrköping