VREX PAKET

Stig in i en ny värld och upplev VR på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt! I denna paketlösning kombinerar du upplevelsen med vår härliga Knock Buffé.

Boka

VREX i är världsledande inom VR-teknik med komplett full body tracking och möjligheten att dela upplevelsen tillsammans med dina vänner. Upp till 4 personer går in samtidigt och ni rör er fritt på en yta över 100 m2. Arenan hos Event Center Knock ’em Down är den näst första i Sverige. Varje spel tar 20 minuter att genomföra och upplevelsen börjar redan när ni stiger in i introduktionsrummet vilket gör att totala tiden är 30 minuter.

Välj er upplevelse:

Skull Adventure – detta spel beskrivs bäst som en futuristisk version av Indiana Jones. I den mörka fästningen tar ni tillsammans er an gåtor och oväntade upplevelser för att finna den försvunna dödsskallen. 2-4 spelare per omgång.

Zombie Apocalypse – Året är 2920, ni är utrustade med plasmavapen och ert uppdrag är att utrota alla Zombies och samtidigt hämta tillbaka forskningscentralens hårdvara. 2-4 spelare per omgång.

Knock Buffén tillsammans ett spel 519 kr per person inkl. moms

VREX är rekommenderat från 12 år (14 år för Zombie Apocalypse)

Event Center Knock ’em Down är Norrköpings Event- & Nöjescenter som med en härlig mix av mat, dryck och aktiviteter serverar upplevelser för både företag, vänner och familjer.

Kontakta oss via 011-88188 eller norrkoping@eventcenter.se

Bokningsförfrågan
Restaurang Norrköping