VREX

VREX ger dig chansen att stiga in i en ny värld och uppleva VR på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt!

VREX i är världsledande inom VR-teknik med komplett full body tracking och möjligheten att dela upplevelsen tillsammans med dina vänner. Upp till 4 personer går in samtidigt och ni rör er fritt på en yta över 100 m2. Arenan hos Event Center Knock ’em Down är den andra som finns i Sverige. Varje spel tar 20 minuter att genomföra och upplevelsen börjar redan när ni stiger in i introduktionsrummet vilket gör att totala tiden är över 30 minuter.

Välj er upplevelse:

Skull Adventure – Ett episkt VR-äventyr och en av de mest avancerade upplevelserna som finns! Spelet beskrivs bäst som en futuristisk version av Indiana Jones. I den mörka fästningen tar ni er tillsammans an gåtor och oväntade händelser för att finna den försvunna dödsskallen. 2-4 spelare per omgång.

Zombie Apocalypse – Året är 2920, ni är utrustade med plasmavapen och ert uppdrag är att utrota alla Zombies och samtidigt hämta tillbaka forskningscentralens hårdvara. Ni använder de modernaste VR-vapnen med haptisk feedback och möjlighet att välja inne i spelet. 2-4 spelare per omgång.

Pris: 299 kr per person/spel

VREX är rekommenderat från 16 år

Här hittar du paketlösning för VREX kombinerat med mat

Kom och upplev VREX hos oss på Event Center Knock ’em Down i Norrköping. Kombinera gärna tiden hos oss med matfler aktiviteter och våra uppskattade kamper & paket som är specialdesignade för att ge dig och ditt sällskap en ännu bättre upplevelse.

Boka online

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

VREX