VREX

VREX ger dig chansen att stiga in i en ny värld och uppleva VR på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt!

Boka VREX

VREX i är världsledande inom VR-teknik med komplett full body tracking och möjligheten att dela upplevelsen tillsammans med dina vänner. Upp till 4 personer går in samtidigt och ni rör er fritt på en yta över 100 m2. Arenan hos Event Center Knock ’em Down är den andra som finns i Sverige. Varje spel tar 20 minuter att genomföra och upplevelsen börjar redan när ni stiger in i introduktionsrummet vilket gör att totala tiden är över 30 minuter.

Välj er upplevelse:

Skull Adventure – Ett episkt VR-äventyr och en av de mest avancerade upplevelserna som finns! Spelet beskrivs bäst som en futuristisk version av Indiana Jones. I den mörka fästningen tar ni er tillsammans an gåtor och oväntade händelser för att finna den försvunna dödsskallen. 2-4 spelare per omgång.

Zombie Apocalypse – Året är 2920, ni är utrustade med plasmavapen och ert uppdrag är att utrota alla Zombies och samtidigt hämta tillbaka forskningscentralens hårdvara. Ni använder de modernaste VR-vapnen med haptisk feedback och möjlighet att välja inne i spelet. 2-4 spelare per omgång.

Pris: 299 kr per person/spel

VREX är rekommenderat från 12 år (14 år för Zombie Apocalypse)

Här hittar du paketlösning för VREX kombinerat med mat

Kom och upplev VREX hos oss på Event Center Knock ’em Down i Norrköping. Kombinera gärna tiden hos oss med matfler aktiviteter och våra uppskattade kamper & paket som är specialdesignade för att ge dig och ditt sällskap en ännu bättre upplevelse.

Boka nu

Eller kontakta oss via 011-88188 norrkoping@eventcenter.se

VREX